Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

 

Wie zijn wij

Anac Verzekeringen is een 100% dochter van Anac Backoffice, een moderne, innovatieve intermediair en volmachtbedrijf in Eindhoven. Opgericht in de jaren '70 als Algemene Nederlandse Automobilisten Club, zijn wij een ware specialist op het gebied van motorrijtuigen. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld van een specialist tot een volwaardig intermediair.

 

Onze werkwijze

Wij gaan voor een totaal-advisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaal-leverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn. Afhankelijk van uw klantprofiel maken wij afspraken over het beheer maar ook over de frequentie waarmee we uw verzekeringspakket met u doornemen.

 

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers.   Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice.

 

Onze bedrijfstructuur

Het team van Anac bestaat uit 45 medewerkers. Wij maken deel uit van a.s.r. verzekeringsgroep. Wij hebben geen enkele productieverplichting en zijn onafhankelijk in onze advisering zodat wij uw belangen op een goede wijze behartigen.

 

Anac en social media

Anac Backoffice en Anac Verzekeringen zijn actief op Twitter. U kunt ons op deze wijze volgen om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben wij een digitale nieuwsbrief waarvoor u zich kunt inschrijven. 

Contact opnemen

  • Telefoon: 040 - 264 59 59
  • E-mail: info@anacverzekeringen.nl
Ik heb heel fijn samengewerkt met de hypotheekadviseur van Anac

 

Lees meer

Contact opnemen

  • Telefoon: 040 - 264 59 59
  • E-mail: info@anacverzekeringen.nl